O.H., URBAN GREY и MIZERERE съпорт на BRUJERIA

На 21 Декември в столичния клуб RBF, три от най-добрите български групи, а именно O.H., URBAN GREY и MIZERERE щe открият шоуто на мексиканската машина BRUJERIA.

С това MEDIAPLAN GROUP и V&P+ ще компенсират липсата на български банди на концерта на MARDUK и IMMOLATION, а и личната преценка е, че българския съпорт е по-качествен !!!

Цената на билетите е 35 лева и ще се продават в деня на концерта.

Начален час: 19:30.

 1. #1 написан от Д-р Тарибо (преди 9 години)

  Eто най-накрая с горди стъпки започва да ми се сбъдва мечтата Bujeria да свирят в България. Само,че някак на половина се задоволявам…в смисъл…нито един от „членовете на тази група“ няма да присъства. Оригинален състав няма да има. Даже всички членове са от групи,които не само че не са мексикански,но и никой от хората свирещи в тях няма да е такъв. Щеше ми се да чуя гласа на Juan Brujo,който е основна движеща фигура в Brujeria. Това е все едно Slipknot да дойдат в България,обаче зад маските да се крият съвсем различни хора и никой от оригиналните членове да не е там. Ами това тогава автоматично се превръща в кавър банда. Значи да разбирам,че в България няма да идват Rujeria,а просто членове на известни банди,които до сега нито един път не са били в Brujeria правещи кавъри на техни песни…. абе малко е тъпо това нещо…не съм доволен особено. Всеки може просто на нахлузи мексиканските кърпи да научи парчетата на Brujeria и да излезе на сцената да свири. Е питам аз това трябва ли да се казва,че са Brujeria? Защото аз не мисля така.

 2. #2 написан от Torden (преди 9 години)

  Съставът на Brujeria постоянно се сменя, но открай време там са Jeff Walker, Shane Embury, Adrian Erlandsson (живо понякога го сменя бившия им ударник Nick Barker), и разбира се, Juan Brujo. Групата така или иначе е имала не повече от 2-3 мексикански члена от самото начало. Откъде е тази информация?

 3. #3 написан от Чичо Захо (преди 9 години)

  Някой е излъгал детето…

 4. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 5. Коментари за тази публикация
В началото