Nuclear Winter в Шумен

Няколко родни банди се организират, за да направят музикалния живот в Шумен малко по-разнообразен. Ето какво ви предлагат:
„Приятели,
с нескрита гордост и въодушевление Ви съобщаваме, че Шумен ще е домакин на „Nuclear Winter„. Нито един от компонентите на събитието не е случаен – градът, мястото, датата, темата, хората – всичко е прецизно подбрано, за да обезпечи една различна, специална и запомняща се вечер.
Ние, Вашите приятели и съмишленици от The Lefties, Poetsky и AttaXic, Ви каним на 28-и декември във Военния клуб да изпратим отиващата си бурна година както древните традиции повеляват, а и както тя самата си го проси – със серия от тежки рифове, огнени танци, бои, карикатури, съблазнителни солачки и горещи целувки. И като следствие още на прага да респектираме идната година с чисти умове, топли сърца и нахилени лица.
Очакваме Ви.
Място: Военен клуб – Шумен
Дата: 28.12.2023 г.
Врати: 19:00 ч.; Начало: 19:30ч.
Вход: 15 лв.
Подготвили сме Ви и приятни изненади. Очаквайте ги скоро-скоро.“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото