Новини от SLIPKNOT

Американските метъл легенди SLIPKNOT обявиха подробности относно дългоочаквания си шести студиен албум. Творбата се нарича „We Are Not Your Kind“ и ще се появи на пазара на 9-и август под крилото на Roadrunner Records. Материалът е продуциран от групата и Greg Fidelman. Бандата вече пусна и първия сингъл – парчето „Unsainted“, което се сдоби и с официален видеоклип. Режисьор на клипа е M. Shawn Crahan.
Това лято SLIPKNOT планират северноамериканско турне, озаглавено Knotfest Roadshow. Компания на музикантите ще правят колегите им от VOLBEAT, GOJIRA и BEHEMOTH. Обиколката, продуцирана от Live Nation, ще стартира на 26-и юли с концерт в Shoreline Amphitheater, Mountain View, Калифорния и ще завърши на 8-и септември с шоу в Cynthia Woods Mitchell Pavilion, The Woodlands, Тексас. Повече подробности за турнето, както и за участието на бандата на Rock Am Ring Festival, предвидено за 9-и юни, може да научите на официалния ѝ сайт www.slipknot1.com.

slipknotcdnew2019 Съдържание:

1. „Insert Coin“
2. „Unsainted“
3. „Birth Of The Cruel“
4. „Death Because Of Death“
5. „Nero Forte“
6. „Critical Darling“
7. „Liar’s Funeral“
8. „Red Flag“
9. „What’s Next“
10. „Spiders“
11. „Orphan“
12. „My Pain“
13. „Not Long For This World“
14. „Solway Firth“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото