Новини от лагера на ONSLAUGHT

5991C882-onslaught-thrash-till-death-european-tour-schedule-updated-image

 Британските траш метъл ветерани ONSLAUGHT съобщиха, че са направили промени в състава си и дадоха информация за следващия си студиен албум. Ето какво гласи съобщението на музикантите:

Обратното броене за новия ONSLAUGHT може да започне! Песните са написани и демотата са записани. Официална дата на издаване нямаме все още, но със сигурност ще бъде преди края на 2018 г. Междувременно се наложи да направим малко промени в състава – ударника Michael Hourihan и китариста Iain ‘GT’ Davies взеха решението да напуснат групата след като приключим последното турне, за да се концентрират върху другите си банди и проекти. Искаме да им благодарим за целия труд, който са положили за благото на бандата и феновете, и да им пожелаем успех в бъдещите им начинания. Разбира се, вече сме намерили подходящи заместници и смятаме да ги обявим скоро. Ще се видим на фестивала Bloodstock, където ще представим част от новия материал! 

  1. #1 написан от hiro (преди 5 години)

    Други „новини“ от преди половин месец да имате?

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото