Нови попълнения на клубния фест Autumn Souls Of Sofia 2015

Две български Death Metal машини идват на фестивала Autumn Souls Of Sofia 2015, който ще се проведе на 9 и 10 октомври 2015 г. в столичния клуб Bar ZAR (ул. Цар Самуил 50). Това са пловдивчаните UNHUMANITY и M.I.R.F. от столичния жилищен комплекс Люлин.

UNHUMANITY започват през 2008 г. в Пловдив, основатели са Никола (бас), Петър (вокали), на китарите са Иван и Спас. След поредица смени на барабанисти, през 2009 г. зад комплекта ударни застава Едуард и съставът се стабилизира до 2012 г., когато Никола напуска по лични причини и дебелите струни се опъват вече от Ицо, а в днешно време барабанист на групата е Андрей (MASS GRAVE, ТАЛАСЪМ).

news_autumn_mirfM.I.R.F.(Maggots Infested Rotting Flesh) се предвождат от Tvar (ex-COPROSTASIS) и свирят агресивен Death Metal, гарниран с богохулството на Black метъла.

Обявените дотук участници са:

9 октомври, петък:

ATEN (Death Metal, Албания)
UNHUMANITY (Death Metal, България)
M.I.R.F.  (Death Metal, България)
Предстои обявяването на още групи и хедлайнер.

10 октомври, събота:

FROSTMOON ECLIPSE (Black Metal, Италия)
MORIBUND OBLIVION (Black Metal, Сърбия)
THE FATHER OF SERPENTS (Doom Metal, Сърбия)
BLEAK REVELATION (Death Doom Metal, България)
SOURCES OF I (Melodic Black Metal, България)
CUPOLA (Death Metal, България)
DIMHOLT (Black Metal, България)

Фестивалът е двудневен, като откриващата дата ще бъде 9 октомври, петък, мястото ще бъде клуб Bar ZAR. Скоро ще бъдат обявени имената на групите-участници в този първи ден, които ще бъдат както от България, така и представители на балканската ъндърграунд метъл сцена, ще бъде обявен и хедлайнер от Норвегия.

До края на месец май билетите за двата дни ще се продават на цена 25 лева (категория „Ранно пиле”) в мрежата на eTicketsMall , след което редовната цена на двудневния билет ще бъде 35 лева до края на август, от 1 септември до 8 октомври двудневният билет ще стане 40 лева. Ако останат билети, по време на събитието двудневният пропуск на входа на клуба ще струва 45 лева, а еднодневният 30 лева. Броят билети е ограничен до 150. Всеки, закупил двудневен билет „Ранно пиле” за фестивала, ще получи безплатна покана за концерта на MATUBES, BLEAK REVELATION и M.I.R.F. на 30 май в клуб Адамс!

Следете за повече информация на сайта и фейсбук страницата на фестивала.

За UNHUMANITY:

https://www.facebook.com/Unhumanityband

За M.I.R.F.:

https://www.facebook.com/pages/MIRFMaggots-Infested-Rotting-Flesh/248901098458520

 

Повече за „Autumn Souls Of Sofia“:
http://www.autumnsoulsofsofia.eu
https://www.facebook.com/autumnsoulsofsofia
Фейсбук събитие: https://www.facebook.com/events/1599974416886364/

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото