NOVEMBERS DOOM с първо парче от предстоящия си албум „Hamartia“

Novembers doomНа 14-ти април очакваме NOVEMBERS DOOM да ни поднесат поредната доза от своя мрачен и красив death/doom в новия си, десети по ред, студиен албум „Hamartia“. Преди броени минути американците публикуваха първия сингъл от него – “Plague Bird”, коейто е и втората композиция от „Hamartiа“. Paul Kuhr споделя за новия албум следното:

За първи път в съществуването групата сме в един и същ състав за създаването на два последователни албума. Вече не беше нужно да се фокусираме върху нов елемент, което помогна да се концентрираме върху процеса на писане и на взаимодействието между членовете на групата, което е видно и от крайния резултат. Според моето скромно мнение, NOVEMBERS DOOM създадоха най-добрата си творба до момента –  от писането, през индивидуалните изпълнения, цялостния микс и звука на този албум. „Hamartia“ е логична еволюция от „Bled White“, но добавя някои от по-мрачните елементи от „The Pale Haunt Departure“. Това е много „Novembers Doom“ албум, от началото до края, и се надявам, че и други ще споделят ентусиазма ми, след като получат шанса да го чуят.

„Hamartia“ е записан в Belle City Sound в Расин, Уисконсин, с дългогодишния продуцент на
Novembers Doom Chris Djuricic (Jungle Rot, Malevolence) и миксиран от Dan Swano (Opeth, Dissection, Katatonia)
 
По-долу можете да чуете “Plague Bird”:

Заедно с “Plague Bird”, групата сподели информация за съдържанието и визуалната концепция на албума.
 Съдържание:
01. “Devils Light”
02. “Plague Bird”
03. “Ghost”
04. “Ever After”
05. “Hamartia”
06. “Apostasy”
07. “Miasma”
08. “Zephyr”
09. “Waves in the Red Cloth”
10. “Borderline”
  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото