Нова игра за METAL ALL STARS

От днес, Metal Hangar 18 и Loud Concerts стартираме нова игра, която е свързана с предстоящия фестивал METAL ALL STARS. Петима от вас ще имат възможността да отидат на VIP партито със звездите от шоуто в бар Rock It.

Какво трябва да направите:

1. Харесайте снимката на фейсбук страницата ни, напишете отдолу с кой от музикантите от Metal All Stars бихте искали да се срещнете лично. Изпратете e-mail с имената си и телефон за връзка на igra@metalhangar18.com и subject/тема: MAS VIP Party

2. Изпратете e-mail с имената си и телефон за връзка на igra@metalhangar18.com и subject/тема: MAS VIP Party и отговорете на въпроса – С кой от музикантите от Metal All Stars бихте искали да се срещнете лично?

В играта могат да се пробват и тези, които вече са участвали в предишното ни предложение – за покана или meet and greet. Не пропускайте да играете и там за една от двете награди.

!!!ВАЖНО УТОЧНЕНИЕ!!!
Печелившите трябва да притежават валидни билети за концерта, за да могат да се възползват от наградата!!

И двете ни игри приключват на 13 март в 12:00 часа, когато ще бъдат изтеглени седмината щастливци. Очаквайте новините ни около обяд.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото