Нова биография на легендарните QUEEN идва на българския книжен пазар

Човек зад кадър разказва истинската история на Фреди Меркюри.

След като през миналата година светът бе разтърсен от житейската история на Фреди Меркюри чрез филма „Бохемска рапсодия“, донесъл награда „Оскар“ за най-добра мъжка роля на Рами Малек, сега е време отново да потънем в историята на вокалиста на Queen, този път с разказ от първа ръка.

Автор на „Queen: Извън прожекторите“ е Питър Хинс – ръководител на екипа, отговарящ за организирането на пътуванията по време на турнетата им. В книгата си той с обич и откровено разказва най-паметните моменти от своите години, прекарани близо до рок групата. Бил е с Фреди Меркюри, когато е композирал „Онази дреболия, наречена „любов“; негова отговорност е било сценичното представяне на Фреди да мине безукорно – и често е бил свидетел на прословутите му изблици на ярост! Бил е част и от оргиите, друсането и рокендрола, които са неизбежна част от живота на една рок банда по време на турне.
За Queen и Фреди Меркюри са изписани много книги, но за първи път историята се разказва от вътрешен човек. Щедро илюстрирана със снимки на автора, пропита от привързаност и чувство за хумор, книгата е едновременно забавен и богат на спомени за събития и впечатления разказ.
За „Queen: Извън прожекторите“ се изказва дори самият Роджър Тейлър: „Не проявявам кой знае какъв интерес към книгите за Фреди и групата, но всъщност май най-добрата е тази на нашия помощник-турнета – Питър Хинс. Написана е, разбира се, от неговата гледна точка и е направен някой и друг компромис, но като разказ най-много се доближава до истината, а е и доста забавна.“

Queen: Извън прожекторите“ идва на българския пазар в началото на юни във варианти с твърди и меки корици. Издава HYBRID BOOKS.

Queen_Covers

 

Информация за книгата:

Заглавие: Queen: Извън прожекторите
Автор: Питър Хинс
Превод: Евелина Пенева
ISBN меки корици: 978-619-7419-14-6
ISBN твърди корици: 978-619-7419-15-3
Брой страници: 272 + 16 цветни
Размери 15x23cm
Език: Български
Цена: меки – 20 лв. / твърди – 25 лв.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото