NO MORE MANY MORE представят анимационно видео

NO MORE MANY MORE представят нов сингъл и видео. „Бил съм там“ прави премиерата си на 04/02 в 11:00 в YouTube канала на No More Many More.

„Бил съм там“ е не само последният, седми, сингъл, който излиза официално от втория албум на NO MORE MANY MORE „Не и този път“, но е и песента с най-кратък текст в него. Въпреки дължината му, е невъзможно да сбъркаш автора. Текстът е на Методи Кръстев, а прецизните му и поразяващи думи попадат конкретно в целта си – да напомнят на публиката за цикличността в живота и факта, че всеки край е и начало.

Анимацията за клипа на „Бил съм там“ е по идея и изпълнение на Chewbacca, с която бандата работи по последните си видеоклипове. „Музиката и видеото трябва да се допълват естествено. Няма нужда от претенциозен клип, когато посланието на песента и видеоклипът са изчистени концептуално – по-малкото винаги е в повече,“ казва още Росица Николова-Chewbacca. Tя работи по анимираната история на пиленцето – главен герой във видеото на „Бил съм там“, в продължение на няколко месеца. В записите на „Бил съм там“ на клавишните се включва и Мартин Стоянов-Martist от Casual Threesome.

Aлбумът Не и този пътсе продава в дигитален формат в Bandcamp, а дискове и официален мърчандайз на бандата могат да се поръчат на официалната Facebook страница на No More Many More.

Още за групата може да намерите във всички познати музикални и видео платформи.

No More Many More са:

Методи Кръстев, вокали и китара

Радослав Гергов, вокали и ударни

Петър Александров, ударни

Иван Гатев, бас китара

Камен Александров, китара

Още за групата може да намерите във всички познати музикални и видео платформи.

Facebook No More Many More

Instagram No More Many More

YouTube No More Many More

Spotify No More Many More

Bandcamp No More Many More

Фотокредит: Бойко Кичуков

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото