Naer Mataron – най-опасната блек метъл банда се завърна!!!

След 4 години чакане, на 6-ти юли излиза новият албум на гръцката блек метъл банда Naer Mataron!

„ΖΗΤΩ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ “ (Long Live Death) носи хаос, разрушение и звуково пиршество, възхваляващи Смъртта! Албумът е продуциран в Hertz Studio, обложката е дело на George “Grin” Prasinis, а целият артуърк – от Mentalporn.com. “Long Live Death” ще бъде издаден в диджипак и черен 180-грамов винил, лимитиран до 333 бройки.

Що се отнася до настоящите парламентарни избори в Гърция и факта, че вокалистът и лидер на Naer Mataron – Kaiadas (Giorgos Germenis) бе избран за част от Гръцкия парламент, музикантът реши да представи своите разбирания относно ситуацията по-долу:

До всеки заинтересован – Naer Mataron са били и продължават да бъдат чистокръвна Блек Метъл банда, както и НЕ-политическа такава. Всеки член на групата има правото да запази това в личния си живот. И следователно, всякакъв вид легална политическа активност на някой член е въпрос на личен избор и е уважаван като такъв.

Опитите Naer Mataron да бъдат свързани с какъвто и да било вид политика са отречени от бандата. В допълнение на това, при всяко грешно обвинение срещу бандата, ще последват легални мерки от наша страна.

Групата стои само зад Блек Метъл, а Блек Метълът е екстремна музика, не политическа. В заключение – всеки, който е „в” екстремната музика и тематология, но по някаква причина се чувства шокиран или обиден от не-екстремните виждания и/или вярвания – това нас не ни засяга.

Наздраве! – Kaiadas

Траклист на “Long Live Death”:

01. Long Live Death (intro)
02. Apocalypse Of The Ancient One
03. Sleepless Beings
04. I Am Lucifer, Messenger Of Your Death
05. Goat Worship
06. Faceless Wrath Of Oblivion
07. Parade Into Centuries
08. Whisper Of Begotten Premonition
09. The Cult Of Doom And Dagger
10. Ode To Death (The Way Of All Flesh)

Настоящ състав:
Kaiadas – вокал, бас
Indra – китара
Asmodevs Draco Dvx – барабани

Чуйте песента “Ode To Death”: