Над 400 души за един ден в ARocks

Във връзка със стартиралото вчера записване за участие в първия по рода си за България онлайн панел за проучвания на интереса към предстоящи концертни събития, агенция Алфа Рисърч предостави следното съобщение:
Само през първия ден броят на записалите се за участие в панела Арокс надмина 400 души! Най-младият записал се участник е на 14 години, най-възрастният – на 56. Средната възраст на участниците в панела е 29 години. Делът на хората с висше образование до момента е 59% (при средно за страната 20%), а процентът на учащите (студенти и ученици) е 24%. Концертната активност на участниците в панела е за завиждане – от изброените във формата за записване 9 концертни събития от изминалата 2011 година участниците са посетили поне 3. Делът на пътувалите за концерти в чужбина през миналата година е 24%, а посетилите фестивал зад граница – 13%.
Във връзка с възникналите въпроси около записването и функционирането на панела правим следните уточнения:
Панелът е перманентно отворен за записване на желаещи за участие. Записването става тук: http://arocks.alpharesearch.bg чрез попълване на предоставената на тази страница връзка към формата за записване. Потвърждение за записването не се изпраща по мейл, потвърждението се появява след успешното попълване на формата за записване.
В бъдеще, на посочените от записалите се участници мейлове, ще бъдат изпращани покани за участие всеки път, когато има активни проучвания. Поканата представлява индивидуален линк (токън), чрез който записалият се участник влиза директно в онлайн анкетата.
Първата пробна анкета ще бъде заредена днес 12 януари след 17 часа вечерта, така че очаквайте след този час съобщение на мейла, с който сте се записали за участие. Темата: албум на 2011 година. Ако не получите мейл след този час днес това може да означава, че при записването си сте посочили грешен мейл адрес.
Попълването на първата пробна анкета ще приключи утре – петък 13-ти, точно в 13 часа и 13 минути. Резултатите ще бъдат оповестени в медиите съдействащи на Арокс. Наградите за това първо проучване са осигурени от агенция Алфа Рисърч и ще бъдат оповестени в самата онлайн анкета.

Уважаеми рок фенове, вчера вие напълнихте наполовина зала Юбилейна, но нашата амбиция е да съберем публика достойна за зала Армеец. Разпространете новината както и където можете. Респект!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото