На подгряващото концертно парти за Autumn Souls Of Sofia 2016 ще има нови тениски

Autumn Souls Of Sofia T-ShirtsТози петък, 13 май, в столичния клуб Live & Loud на подгряващото концертно парти за фестивала Autumn Souls Of Sofia 2016 ще се състои официалната презентация на новото лого на фестивала – организаторите ще представят и фланелки с него, които ще се предлагат на най-нетърпеливите да ги придобият фенове. В събитието  участват българските групи VRANI VOLOSA и SOURCES OF I и гостите от Италия BLAZE OF SORROW и VOLTUMNA.

 

Билети за подгряващото концертно парти се продават на цена 20 лева в системите на eTicketsMall и Ticketpro. Места за продажба на билети: Билетен център НДК, Магазин ЯКО, касите на Арена Армеец, супермаркети „Пикадили“, Книжарница „Бард“, Usit Colors, магазини „На Тъмно“, магазини Orange Center, EasyPay (ул. Раковски 67), както и в цялата страна от бензиностанции OMV и Office 1 Superstore.

 

На входа на клуба билетите ще бъдат 25 лева.

 

В системата на eTicketsMall са пуснати комбинирани билети: тридневен за фестивала Autumn Souls Of Sofia 2016 и подгряващото парти на цена от 75 лева.

 

Освен това, на всички концерти, организирани от The Other Side, феновете ще имат възможност да се сдобият с промоционални билети на цена 65 лева за фестивала през октомври.

 

Фейсбук събитие: https://www.facebook.com/events/595211133961288/

 

Повече за самия фестивал: http://www.autumnsoulsofsofia.eu

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото