OtherSideСпециално интервю с Peter „Peavy“ Wagner (RAGE). Лазар Христов („Katrin Music„) за концерта на GRAVE и MALEVOLENT CREATION на 17 ноември във Варна. Михаил Начев за едноименния дебют на HATE CAMPAIGN. Ангел Симитчиев („For The Kids Booking„) за концерта на BANE на 23 ноември в София. Оги Кьосовски за новите сингли на КОНТРОЛ и концерта на бандата на 21 ноември във Варна. В „Мазето на Вакашински“ Ясен Вакашински и Гиас Гулиев, a.k.a. Mrazek („The Other Side„) представят концерта на IXXI и HARAKIRI FOR THE SKY на 27 ноември в София. Атанас „Saxon“ Димитров („ICreative Events„) с информация за концерта на S.D.I. в София на 5 декември.

Слушатели на „От другата страна” ще спечелят покани за концерта на ФОНДАЦИЯТА на 11 декември във Варна.

В предаването ще звучи музика на: IRON MAIDEN, OCCULTUM, BOLG, OPERATION: MINDCRIME, WAR-HEAD, NIGHTSTALKER, IMMORTAL, MISFITS, PRIMORDIAL, TYR и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич – 88,7 MHz; Бургас – 88,5 MHz; Провадия – 88,9 MHz; за Черноморието – 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.bnr.bg и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info.