Организаторите на ON!Fest 2011 се спряха на МУЗИКАНТ.ОРГ като мениджър на отворената сцена на фестивала. За първи път сайтът на българските музиканти – www.muzikant.org ще организира отворена сцена извън рамките на собствените си събития.

Идеята е на тази сцена да излязат млади и талантливи български банди, които да представят пред аудиторията на ON!Fest 2011 своята авторска музика. Подготовката по набирането на групите вече започна. Всяка група, която иска да участва във фестивала може да подаде своята заявка на този адрес. Всички заявки ще бъдат прегледани от екип на muzikant.org и ще бъдат избрани най-свежите банди.

ON!Fest ще се проведе на 16, 17 и 18 септември 2011 г. в Интер Експо Център – София. Това ще бъде уникален за България младежки фестивал. Целта на ON! Fest 2011 е да събере на едно място най-популярните младежки занимания: съвременна музика, състезания и демонстрация по танци, скейтборд, графити, японска култура, beatbox и т.н. Програмата включва и представяне на нови IT технологии и турнири по компютърни и конзолни игри, които ще наситят атмосферата с още по-силни емоции. Повече информация относно фестивалът ON!Fest 2011 можете да намерите на тук.

Отворената сцена ще се проведе на 17-ти Септември в зала 5 на Интер Експо Ценътр.  Все още не е ясен броят на участавщите групи. Билетите за основната част от фестивала, са вече пуснати в продажба през мрежата на Eventim (онлайн и на касите в по-големите магазини от мрежата).  Повече информация относно сцената на muzikant.org можете да намерите на сайта www.muzikant.org , както и във форума.