MUSIC VAULT отбелязва годишнина с ODD CREW, THIS BURNING DAY и BURNING LEAF

Odd Crew

Odd Crew

На 5 октомври музикалният сайт MUSIC VAULT ще отбележи три години от стартирането си. Това ще стане с концерт на ODD CREW, THIS BURNING DAY и BURNING LEAF (от Пирот, Сърбия) на 5 октомври в голямата зала на “Mixtape 5”.

 Билетите за шоуто вече са пуснати в продажба в мрежата на Ticketstream на цена от 10 лв. На място в деня на концерта входът ще струва 15 лв.

 Шоуто ще е първо за ODD CREW в София от началото на август. Освен това то е и първа дата от предстоящото есенно турне на водещата българска метъл банда. То ще мине през Габрово, Варна, Пловдив, Бургас и Стара Загора, преди до продължи в чужбина с дати в Сърбия, Чехия, Германия и Швейцария. OOD CREW също така са готови с нов видеоклип, който ще види бял свят през тази седмица.

 THIS BURNING DAY наскоро пуснаха дебютното си видео към парчето “Don’t Back Down” (можете да го гледате тук.

До края на седмицата метълкор бандата от София ще издаде и още един клип, който ще е към парчето “Vent”. Актуално интервю с THIS BURNING DAY Можете да намерите тук – http://www.musicvault-bg.com/2012/09/this-burning-day.html

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото