MUMAKIL са готови с новия си албум

Швейцарските грайндкор/дет метъл маниаци Mumakil са завършили записите на новия си албум.  Той е озаглавен “Flies Will Starve” и е насрочен за официално издаване по-късно през годината чрез Relapse Records.

Записан в Terrier 5 Studio в Женева, първият албум на Mumakil от четири години насам ще „унищожи”  грайндърите от цял свят с 24 чисто нови парчета зъл, прецизен грайндкор с дори повече дет метъл идеология от предишното им издание “Behold The Failure”. Фенове на Birdflesh, Misery Index, Antigama, Kill The Client и подобни, подгответе се!

Бандата коментира:

Това ще е най-добрият ни албум предвид продукция, качество на рифовете, всякакви вариации и композиране. Ще бъде страхотен микс от всичко, което обичаме в грайндкора и дет метъла с теми като война, гняв, болка, лични преживявания и лъжи и всички онези неща, свързани с човечеството, което се самоунищожава.

Точната дата на излизане, както и още информация около албума се очакват през идните седмици.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото