MOONSPELL с два специални концерта

Готик метъл титаните от Португалия MOONSPELL се завръщат в родния си град Лисабон за два специални концерта. На 18-и юни музикантите ще се качат на сцената, за да изпълнят изцяло един от знаковите си албуми, излязъл през 1996 г., „Irreligious“. Заради ограниченията, породени от пандемията от Covid-19, събитието ще се проведе пред около 300 зрители, а поводът е 25-ата годишнина от излизането на емблематичния запис. С цел да достигне до повече фенове на групата, шоуто ще бъде излъчено по интернет на този адрес. Освен това във връзка с годишнината, бандата планира да преиздаде творбата в два специална формата, които ще се разпространяват от лейбъла им Alma Mater Records и могат да бъдат намерени тук.

На следващият ден, 19-и юни, за първи път MOONSPELL ще изпълнят целия нов запис „Hermitage“. Концертът отново ще се проведе пред ограничен брой от 300 зрители и ще се излъчва на живо по интернет тук.

Повече информация за събитията, както и билети, може да откриете в в интернет платформите на групата, както и на този адрес.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото