Младежкият фестивал „Голямото налазване“ наближава

Очевидно не сте чували за този фестивал, защото това е неговото дебютно появяване. За първа година младите групи ще се съберат в „Маймунарника“ и ще покажат каква е музиката днес. Ето и самата покана за 16 август:

„Един по-различен фест за млади групи, създаден от самите тях!  „Голямото налазване“ е нашият начин да покажем музиката си в най-естествената и форма, без да се налага да се борим в онлайн гласувания или да бъдем одобрявани от музиканти-експерти. Не търсим и печалба в материални блага, затова входът за посетителите ще е… напълно свободен!“

В първата година от изданието си ще участват софийските групи Simai, Mneme , Grimaze, Screanshot и Rise the Rivals, от Пловдив и Враца ни гостуват групите Paranormal и Junkyard.

Домакин на събитието ще бъде „Маймунарника„, намиращ се в Борисовата градина. Първата група излиза точно в 16.30ч. Входът – СВОБОДЕН!

Маймунарника
16.08.2014г.
16.30ч.
Вход – Свободен

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото