Misery Index с втори концерт в България

По покана на софийската брутална дет метъл група Mizerere и със съдействието на румънския лейбъл „Axa Valaha Productions“ на 1 юни в София ще свирят дет/грайнд машините Misery Index. Концертът е част от турнето на бандата в подкрепа на последния им албум „Heirs To Thievery“. Мястото е клуб „The Box“.

Това ще е второ посещение на Misery Index в България след юли 2007 г., когато групата свири във Варна. От днес са в продажба билетите, като бройката е ограничена до 150 – като първите 60 билета са на цена от 16 лв., а останалите 20 лв. Могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim. Началото на концерта е 18:00 часа.

Първи ще забият Проказа, които се завръщат на сцена след едногодишна пауза. Бандата ще представи няколко чисто нови парчета. Подрявката ще продължи с плевенските машини Enthrallment. Te ще забият няколко песни от предстоящия да излезе трети албум на групата.  Последната банда преди Misery Index е Mizerere, които са и организатори на събитието. Момчетата са готови със записите на дебютния си албум, който е в процес на смесване и мастериране и се очаква да излезе до края на годината. Виждате и плаката за шоуто.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото