MINDFUL OF PRIPYAT на Freak Warm-up Party

mindful-of-pripyat-coverКакто обявихме в началото, фестивалът Autumn Souls Of Sofia 2017, който ще се проведе на 25 и 26 ноември, ще ви подари и един извънреден ден – Autumn Souls Of Sofia Warm-up-party, който ще е с малко по-различна тематична насоченост и ще се проведе на 24 ноември в клуб Live&Loud. Имаме удоволствието да ви представим следващата група, която се присъедини към нашето Freak Warm-up Party. Това е италианската grindcore/death metal група Mindful Of Pripyat. Самите те отбелязват стила си като Insane & Radioactive GRINDCORE, логично продължение на името и текстовете им, чиято тематика е насочена към заплахата от ядрена катастрофа.

Mindful of Pripyat се събират съвсем наскоро, през 2014г. в дистопичните предградия на разлагащ се град, впримчени в реалност обезобразена от човешки грешки. Години на криза, водещи до перспективата на пост-апокалиптично бъдеще. Сред руините на този мрачен футуризъм трима млади чудаци се издигат, за да взривяват и крещят в смес от сковаващ grindcore/death noise. В традицията на класически ветерани в стила като Napalm Death, Terrorizer, Dead Infection.

През 2015г. подписват договор с легендарния BIZARRE LEPROUS PRODUCTION и чрез него издават дебюта си „…And Deeper, I drown in Doom…“ . ЕР, което можете да чуете на страницата им в  bandcamp.

Само преди няколко дни са издали и сплит албума „New Doomsday Orchestration“ заедно със Stench of Profit. Миланската четворка ще пристигне в състав: Gio – Drums & Vocals; Tya – Lead Vocals & Noise; Gian – Bass & Vocals; Omar – Guitars.

Билети за Freak Warm-up партито ще можете да закупите само в деня на събитието на цена от 15 лв, а първата група, която се престраши да се присъедини беше Womb Of Maggots.

Напомняме ви също, че до 1 април все още можете да се снабдите с билети за другите два дни на Autumn Souls Of Sofia 2017 на цена от 40 лв. Можете да го направите от познатите ви вече места eticketsmall.com и на каса на ул. Раковски № 67 в София или в Магазин ЯКО!

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото