Mike Shinoda (LINKIN PARK) с две нови песни и нов албум

Mike Shinoda

Вторият главен вокалист на LINKIN PARK Mike Shinoda обяви, че ще издаде соловия си албум “Post Traumatic” на 15-ти юни чрез Warner Bros. Records. Заедно с новината за албума, Shinoda представи две нови парчета – “Crossing A Line” и “Nothing Makes Sense Anymore”, както и видеото към “Crossing A Line”, което може да гледате чрез плейъра по-долу. Албумът от 16 песни може да се поръча предварително и ще включва двете гореспоменати парчета заедно с три парчета от EP-то “Post Traumatic”, което излезе по-рано тази година и беше посрещнато с адмирации. Освен това, изпълнителят ще направи няколко солови концерта това лято, включително в Identity LA в Лос Анджелис на 12-ти май, както и Reading and Leeds Festival, и Summer Sonic Festival в Япония през август. Допълнителни дати ще бъдат обявени скоро.
В месеците след смъртта на Chester Bennington, Shinoda се отдава на изкуството като начин да се справи с тъгата. Без да има план, Shinoda се затваря в дома си в Лос Анджелис и започва да пише текстове, да записва песни и да рисува. През януари той издава EP-то “Post Traumatic”, състоящо се от три изключително лични парчета, всяко от които носи сила и представя личната скръб на изпълнителя. И трите песни са придружени от заснети в домашни условия клипове, които Shinoda снима и обработва сам. Парчетата са посрещнати с положителна оценка, като New York Times ги обявява за: „отражение на електронни песни за скръб, а римите, преминаващи в пеене на припевите, потвърждават емоциите на объркване, скръб, гняв, самосъжаление и въпроси.”
Следвайки излизането на EP-то си, Shinoda продължава да пише, а резултатът се отразява в предстоящия албум “Post Traumatic”, открит и много личен запис, който, въпреки заглавието си, не е свързан само със скръбта, дори и да започва от там. „Това е напускане на тъгата и тъмнината, а не отиване към тъга и тъмнина”, споделя Shinoda. В основата си албумът “Post Traumatic” е албум за изцелението. Песните, въпреки, че се отнасят конкретно до справянето на Shinoda със загубата, могат да се свържат с хората благодарение на честността и сърцето, които той влага. „Ако хората са преминали през нещо подобно, надявам се, че ще усетят, че не са сами”, споделя той. „Ако не са преминали през това, се надявам да бъдат благодарни.”
Албумът “Post Traumatic” на Mike Shinoda ще бъде на българския музикален пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото