МАРК ФОГО ще пее ‘HASHISH FROM AMSTERDAM’ в Шоуто на ИВАН & АНДРЕЙ

Mark Foggo's Skasters

Старият ливърпулски ска бандит, който ще се включи с предвожданите от него MARK FOGGO’S SKASTERS в големия концерт в зала ‘Универсиада’, заедно с КОНТРОЛ и The Pomorians в четвъртък (24 март), ще долети в София още предишния ден.

Това ще даде възможност на МАРК ФОГО да посети Шоуто на Иван & Андрей по НОВА ТВ, където освен участие в непринуден разговор с двамата водещи, ще изпълни НА ЖИВО и своя химн, белязал цяло поколение ‘Hashish From Amsterdam’.

Живото предаване започва в 22:00 часа.

БИЛЕТИ за концерта, с цена 30 лв все още се продават в системите на  www.Ticketstream.bg и www.Eventim.bg. В деня на шоуто ще бъдат по 35 лв.

Този концерт е с мега съдействието на TUBORG и JACK DANIEL’S.

‘HASHISH FROM AMSTERDAM’ е истински химн, който всяка година се пее от племената населяващи къмпинг ‘Градина’ и чак до крайния север. Песента бе редовно изпълнявана ‘без формално разршение’ и от Хиподил на концерти в началото на новия век.

MARK FOGGO е футболен хулиган избягал в края на 70-те в Амстердам, поради проблеми с властта в родината си и примамен от свободата на популярния холандски град.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото