Marilyn Manson, The Aristocrats и Hammerfall във „Фрактура“

На 1 ноември (Diema, 24:00 ч.) в аудио-визуалната “Фрактура” ще бъде направена премиера на новите клипове на Korn, Greta Van Fleet, Killer Be Killed и Epica.

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено интервю с Marilyn Manson и ще бъде припомнено какви истории разказaха The Aristocrats за родните фенове. Ще бъде излъчен концерт на Hammerfall и репортаж от френския фестивал “Tyrant”.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно c Deep Purple, Clutch ще правят кавър на Creedence Clearwater Revival, класическата песен ще бъде нa Down, в “Exotic“ ще бъдат представени Kabul Dreams, a в рубриката “Live Archive” ще си припомнят архивни кадри от гостуването на Pain of Salvation в България през 2011 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Ghostkid, Whitesnake, Magnetic, Fit For A King и Sum 41 също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.

Предаването Фрактура се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24:00 ч. и с повторение в петък от 00:30 ч.

За повече информация посетете:  www.facebook.com Фрактурa/Fracture TV Rock Show

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото