MANOWAR обявяват първата дата от „Kings Of Metal MMXIV” World Tour

MANOWAR обявяват първата дата от тяхното Kings Of Metal MMXIV World Tour:

Петък, 21 март 2014 г. в , Luzhniki Palace Of Sports в Москва, Русия.

На това турне MANOWAR ще изпълняват целия албум „Kings Of Metal MMXIV”, заедно с “best of” сет от други безсмъртни метъл химни в напълно нова сценична продукция.

„Феновете на MANOWAR в Русия отправиха своя зов, силно и ясно! И промоутърите го чуха! Ние сме готови да отнесем истинския, размазващ метъл в Русия за пореден път!”, каза басистът на MANOWAR Джоуи ДиМайо.

Албумът на MANOWAR „Kings Of Metal”, крайъгълен камък в историята на метъл музиката, за първи път бе издаден на 18 ноември 1988 г., последван от световно турне през 1989 г. В отбелязване на двадесет и петата годишнина от тези събития, MANOWAR в момента са в студио за записите на нова, специална версия на албума: „Kings Of Metal MMXIV”.
Новото издание ще „отдаде уважение на оригинала като негово вдъхновение, но с допълнителна енергия, използващо напълно възможностите на днешните технологии и двадесетте и пет години опит, ще съдържа нови аранжименти и промени, съчетаващи елементи, характерни за изпълнения на живо, добавени през годините.”, казва басистът на MANOWAR Джоуи ДиМайо. „Албумът ще включва допълнителни бонус парчета, бонус материал и много други изненади.”, допълва той.

„Имахме толкова много искания от фенове за класическо турне и тази годишнина представлява перфектното време и възможност.”, коментира ДиМайо.

Още дати ще бъдат обявени скоро.

Потвърдени дати за „Kings Of Metal MMXIV” World Tour

Петък, 21 март 2014 г. в , Luzhniki Palace Of Sports – Москва, Русия
За повече информация:
www.manowar.com
www.facebook.com/manowar

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото