На 20-и октомври американският хардрок квартет LYNCH MOB издаде последния си стуиен албум „Babylon“ благодарение на Rat Pak Records. Сега групата обяви, че ще направи едно прощално турне под наслов „The Final Ride“, с което ще се сбогува с феновете си. Триумфалната обиколка се очаква да стартира през януари 2024 г. и да завърши през март 2025 г. на круиза „Monsters Of Rock“. Лидерът George Lynch споделя:

„35 години след създаването на LYNCH MOB чувствам, че е настъпил моментът да сложа край на тази глава от биографията ми. Смятам, че времето е подходящо затова заради силната връзка, която съществува между членовете в сегашния състав. Това гарантира, че оставяме мощно наследство, без да съжаляваме. 

Jimmy D’Anda беше мой партньор и мой брат в продължение на няколко десетилетия. Jaron Gulino сякаш е създаден в лаборатория, за да бъде перфектния басист за групата. Gabriel Colon е далеч от стереотипите за вокалист на банда, като е един от най-милите и скромните певци, с които съм работил, и въпреки това, излизайки вечер на сцената, се превръща в чудовище с мощния си глас и присъствие. 

Ние се забавляваме, работим усилено и знаем, че можем да излезем на всяка сцена по всяко време и да я завладеем. С последния ни запис се чувствам спокоен, защото съм сигурен, че сме документирали последната глава от 35-годишната история на MOB.“

Съдържание:

„Erase“
„Time After Time“
„Caught Up“
„I’m Ready“
„How You Fall“
„Million Miles Away“
„Let It Go“
„Fire Master“
„The Synner“
„Babylon“