Кратък преглед на новия албум на Lock Up, излизащ на 1ви юли.

Грайнд машините Lock Up най-сетне ще издадат на 1ви юли в Европа дългоочакваният си трети албум Necropolis Transparent. Супергрупата в момента се състои от Tomas „Tompa“ Lindberg (AT THE GATES, NIGHTRAGE) на вокалите, Shane Embury (NAPALM DEATH, BRUJERIA, VENOMOUS CONCEPT) на баса, Nick Barker (ex-CRADLE OF FILTH, DIMMU BORGIR, SADISTIC INTENT, BRUJERIA) на барабаните и Anton Reisenegger (PENTAGRAM, CRIMINAL) на китарите на мястото на починалата през 2006 година грайнд легенда Jesse Pintado (NAPALM DEATH, TERRORIZER, BRUJERIA). В Щатите албумът ще види бял свят на 12ти юли. Издателите са небезизвестните Nuclear Blast, а албумът ще бъде достъпен в няколко формата – обикновен компактдиск, черна и прозрачна плоча. Тук може да чуете десетина минути от подготвената дългосвиреща сеч:

Продуцентът Andy Sneap (MEGADETH, TESTAMENT, ARCH ENEMY) споделя: „Познавам Nick и Shane още от 80’те и затова ми беше много приятно да се събера със стари приятели и да вдигнем малко шум в студиото. Постигнатото в новия албум на ниво бруталност, бързина и структура на песните с помощта на новия китарист  Anton задминава това, което създадохме през 1999 с Pleasures Pave Sewers. За мен беше много забавно да сътворим нещо толкова брутално с приятели като Nick, Shane и Jeff Walker от CARCASS, който непрекъснато се въртеше из студиото за да допринесе с гост вокали и да ни помогне с пиенето, което беше наистина много. Трябва да кажа, че Necropolis Transparent е нещо много повече от поредния грайнд албум, той съдържа от всичко, което може да се нарече крайно и брутално – абсолютно всеки фен на метъл музиката, пълна с агресия, насилие и изчистена свирепост трябва да го притежава. КУПИ или УМРИ!“

В Necropolis Transparent ще има гост участия на вокалите от добре известните Peter Tägtgren (HYPOCRICY, PAIN), който е и вокалистът в първия албум и Jeff Walker (CARCASS, BRUJERIA).

Басистът Shane Embury коментира: „Винаги съм желаел Peter на вокалите в третия албум на Lock Up, тъй като с него записахме първия. Беше важно от гледна точка на трилогията и той да присъства, още повече, че неговите вокали допълват перфектно тези на Tomas. Щеше да ми е изключително приятно, ако Peter имаше възможност да пее в повече от песните, но за съжаление той нямаше много време, тъй като беше ангажиран с новия дългосвирещ албум на PAIN. Затова и песните, в които той участва, са много специални. Колкото до Jeff – ние двамата се познаваме от много време. Ние миксирахме албума при Andy Sneap, и аз желаех допълнително структуриране на вокалите за подправяне на няколко от парчетата. Моят глас е прекалено хардкор за целта, а аз исках перфектно изпълнение. Всичко това се стори на Jeff много добра идея, особено след като  го подкупих с дузина стека от любимата му бира!“.

„Много е добре да видиш Lock Up отново на линия, макар и без мен. Този албум ще ти разпори нова дупка отзад!“ са думите на Peter Tägtgren.

Jeff Walker добавя: „Мисля, че е справедливо да кажем, че Lock Up в настоящия си състав може да накара Jesse Pintado да бъде повече от горд“.

Necropolis Transparent включва следните песни:

‘Brethren Of The Pentagram’
‘Accelerated Mutation’
‘The Embodiment Of Paradox And Chaos’ (featuring Jeff Walker, backing vocals)
‘Necropolis Transparent’ (Tomas Lindberg and Peter Tägtgren share vocal duties)
‘Parasite Drama’ (featuring Jeff Walker, backing vocals)
‘Anvil Of Flesh’
‘Rage Incarnate Reborn’
‘Unseen Enemy’ (featuring Jeff Walker, backing vocals)
‘Stygian Reverberations’
‘Life Of Devastation’
‘Roar Of A Thousand Throats’
‘Infiltrate And Destroy’
‘Discharge The Fear’ (featuring Jeff Walker, backing vocals)
‘Vomiting Evil’
‘Stigmatyr’ (bonus track)
‘Through The Eyes Of My Shadow Self’ (Tomas Lindberg and Peter Tägtgren share vocal duties)
‘Tartarus’ (instrumental)

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото