Изминаха четири години, откакто енигматичният дебют на LIGHT OF THE MORNING STAR  „Nocta“ се появи от сенките. Сега гробовният обект разрива идването на втория албум, „Charnel Noir“, на 1 октомври. Силно смесващ раздвижен Deathrock, грозен Doom, тежък пост-пънк и атмосферичен блек метъл, новото предложение на LIGHT OF THE MORNING STAR е музика за мрачни души и любители на канонични готически произведения. LIGHT OF THE MORNING STAR е вампиризъм, некромантия и дяволопоклонничество.

Деветте съблазняващи композиции от „Charnel Noir“:

01. Charnel Noir
02. Our Night Hours
03. Ghost Moon
04. Hymn In Hemlock
05. Lid Of A Casket
06. There Are Many Shadows
07. The Endless Procession Of The Guillotine
08. Spectres
09. Fangs In The Tree Of Life

Със „Spectres“, LIGHT OF THE MORNING STAR създават студено, напрегнато и призрачно първо впечатление от предстоящия им дългосвирещ албум. Debemur Morti Productions с гордост представя тази първа призрачна песен в сътрудничество с известния уеб журнал Metal Injection, който адекватно отбелязва, че песента е просто дяволски секси.

„Spectres“ можете да чуете по-долу или в Bandcap канала на музиканта.

Артистът O-A коментира:

„Подобно на всяка композиция, свързано със LIGHT OF THE MORNING STAR, водещият принцип беше да се улови същността на най-тъмната нощ в различни нюанси, а в случая със „Spectres“ – пронизващ, неизбежен страх. Бих препоръчал да слушате сами, на свещи, в месеците на годината, когато сенките започват да се издължават. „

„Charnel Noir“ ще излезе на CD и дигитално на 1 октомври. Виниловата версия ще бъде достъпна на 10 декември. Предварителните поръчки ще започнат на 6 септември.

LIGHT OF THE MORNING STAR е безкрайна молитва към тъмнината на света. Това е блясъкът на гробовете в полунощ. Трептящите сенки на бездната, които трептят и се движат между разпадащи се гробници. Това са зъбите в дървото на живота.

LIGHT OF THE MORNING STAR е ритуално призоваване на мрака, нечестивото сияние и призраците от по-мрачните времена.

LIGHT OF THE MORNING STAR е вампиризъм, некромантия и поклонение пред Дявола.

Преценете сами! Аз нямам търпение за следващата доза!