LEPROUS се разделят с басиста си Rein

Норвежците Leprous обявиха официално, че Rein вече няма да е част от групата. Ето и съобщението от басиста:

Дойде моментът, в който пътищата ни с Leprous ще се разделят. Имам нужда да приоритизирам някои неща в живота си. Тъй като Leprous е група, която има нужда и заслужава сериозно себеотдаване, реших, че най-разумният ход ще е да напусна.

Изключително съм благодарен за това, че бях част от Leprous за последните няколко години, за всички прекрасни спомени и преживявания, възходи, падения и за възможността да споделя всичко с момчета от групата. Сигурен съм, че Leprous ще продължават да постигат страхотни успехи и нямам търпение да видя тяхното развитие. Благодаря за изживяването!

Мястото на Rein ще заеме Martin Skrebergene, който според самите Leprous има страхотна техника и постига най-добрия звук, който са чували в последно време. Ето и какво има да каже Martin:

Много съм развълнуван да стана част от тази страхотна и вдъхновяваща група. Нямам търпение да споделя моя стил и музикално влияние и да допринеса за невероятното бъдеще, което стои пред Leprous.

Напомняме ви, че Leprous ще посетят София на 22 октомври по време на европейското си турне в подкрепа на последния им албум „Coal“, а заедно с тях ще отпразнуваме и шестия рожден ден на Metal Hangar 18!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото