Концертът на супергрупата LEFT TO DIE ще се състои на 30 март 2023 година от 20:00 часа в столичния клуб Mixtape5. Събитието е част от първото им европейско турне, озаглавено „Reborn Dead“, на което изпълняват легендарния албум на DEATHLEPROSY“ и песни от „Scream Bloody Gore“.

В състава на групата участват добре познати музиканти, бивши и настоящи членове на на OBITUARY, EXUMED, GRUESOME, MASSACRE и MALEVOLENT CREATION. По-долу можете да видите специалните покани, които участвалите в създаването на композициите на DEATH и членове на LEFT TO DIE отправят към всички фенове.

Тери Бътлър (Terry Butler)
https://youtube.com/shorts/hNwB2N3ap6o

Рик Роз (Rick Rozz)
https://youtube.com/shorts/vFf3WvD93NE

Тази година се навършват 35 годишни от издаването на класическия албум на DEATHLeprosy“. На 30 март ще го отпразнуваме. Не го пропускайте и бъдете с нас!

Тук можете да видите всички дати от турнето и членовете на групата:
https://youtu.be/JlpGHaRhs24

Билетите са вече в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет, но с придружител.
Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба.

ВАЖНО:

При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

BGTSC
са член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Предстои обявяването на допълнителна информация!