LAST REMAINS представят дебютния си албум в София тази събота

Свирят заедно с AVRIL IN BLOOD, THIS BURNING DAY и DESPISE THE SUN в “The Box”

Младите надежди на метъл сцената от Русе LAST REMAINS ще представят дебютния си албум „False Concept of Life“ в София тази събота, 22 октомври, в клуб “The Box” по време на общ концерт заедно с AVRIL IN BLOOD, THIS BURNING DAY и DESPISE THE SUN.

Издаденият през юни False Concept of Life е записван в Дома на културата в Русе, след което е миксиран и мастериран в софийското студио Soundlurker от Боби Костадинов (Bright Sight, Overdawn, Throat Fisting и други). LAST REMAINS, които сами определят стила си като “деткор/мелодик/даунтемпо”, вече работят по своя втори албум, който се очаква да е готов в началото на следващата година. Първата готова песен от него се казва “Oblivion” и тя бе пусната за свободно сваляне в интернет през септември – свали я от тук.

Освен с това, че ще е първата изява на LAST REMAINS в София, концертът в събота е специален и с това, че ще е първият на AVRIL IN BLOOD от поне една година насам. По време на продължителното си отсъствие от сцената софийската група е работила по нови песни, инструментални демота на които могат да бъдат чути в официалната ѝ фейсбук страница. През ноември DESPISE THE SUN пък ще започнат да записват EP с пет нови песни.

Началото на концерта е от 18,00 ч., а входът струва 6 лв. На място ще се продават дискове на LAST REMAINS по 10 лв., както и тениски на AVRIL IN BLOOD по 10 лв.

LAST REMAINS са:
Димитър Ангелов – вокали
Илиян Кръстев – китари
Боян Николов – барабани
Светлин Арнаудов – китари
Милен Петров – бас китара

http://www.reverbnation.com/lastremains
http://myspace.com/lastremainsbg
http://www.last.fm/music/Last+Remains
http://twitter.com/LAST_REMAINS
http://soundcloud.com/last-remains
http://www.purevolume.com/LastRemainsZ

AVRIL IN BLOOD:
http://www.facebook.com/avrilinblood
http://www.myspace.com/avrilinblood

THIS BURNING DAY:
http://www.facebook.com/ThisBurningDay

DESPISE THE SUN:
http://www.facebook.com/pages/Despise-The-Sun/107293069319769

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото