KREATOR са вторият хедлайнер на SOFIA METAL FEST 2016

 Най-влиятелните европейски трашариSOFIA METAL FEST 2016_2 headliners kreator paradise lost POSTER отново у нас! BGTSC имат удоволствието да обяви, че KREATOR ще са основната група на 10 април по време на първото издание на SOFIA METAL FEST. KREATOR и PARADISE LOST на една сцена! Бъдете там!

 Както всички знаят KREATOR са една от най-известните в света и най-влиятелна европейска траш метъл банда. Една от групите с най-голям принос в историята на метъла и пример за подражание и вдъхновение на поколения музиканти. Една от най-мощните групи с най-силно сценично присъствие, въпреки своята почти 30 годишна история!

 Вече може да се запознаете и с цените на билетите, които ще влязат в продажба от днес в 13:00ч. онлайн и в мрежата на Eventim в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили, Germanos, Technopolis, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, Easy Pay, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Денонощно в бензиностанции OMV в цялата страна.

 До 14:00ч. на 18 декември цената на фестивалния билет ще е 100 лева, като след това и до 31 март включително цената ще е 120 лева. От 1 април до 10 април пропуските ще са по 140 лева. Билета за възрастова категория от 7 до 14 годишна възраст (включително) ще бъде с 50% по-евтин, а децата до 7 години ще влизат безплатно! Всички фенове под 18 години ще бъдат допускани само с с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация! Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет! Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст, трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която може да изтегли от тук. Няма да се допуска един придружител на 3 (три) и повече лица под 18 години!

 Бойко Гюров от BGTSC сподели, че предстои да бъдат обявени и групи, които все още не са идвали у нас и са в разгара на силите си. Ще можем да се наслаждаваме на жанрово разнообразие от стилове като power, symphonic, folk метъл и др. Също така предстои да бъде обявена доста актуална европейска група, но не с женски вокали (NIGHTWISH фенове, ще трябва да почакате още).

 Както знаете събитието ще се състои на 9 и 10 април 2016г., в столичната зала “Универсиада“ и е от типа фестивал на закрито (indoor fest). Предстои оповестяването на останалите участници и допълнителна информация. Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети!
kreator

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото