Концерти на HAMMERHEAD (BG) във Варна и Велико Търново

На 27 септември 1986 година след нелеп инцидент METALLICA и света загубиха един от най-виртуозните си музиканти. На тази дата фенове от цял свят отдават почит на великия CLIFF BURTON! За разлика от предишни години, тази посланниците на официалния фен клуб на METALLICA в България ще отдадат почит с два лайфа извън столицата, а именно: 

27 септември, петък – Varna Live Club, град Варна от 22.30 часа

28 септември, събота – Rocka Rolla, Велико Търново от 23.30 часа 

Без компромиси към аранжиментите и звука, безкомпромисни с орнаментиката на песните превърнаха HAMMERHEAD (BG) в най-харесваната и обичана трибют банда у нас. Специалното трибют шоу посветено на творчеството на CLIFF BURTON включва композиции на METALLICA от периода 1983 – 1986 година. Най-големите хитове за периода и нови за трибют сцената парчета са част от това което ще видите и чуете. Групата започва точно в уречения час, за това не закъснявайте!

На една сцена с изпълнители като Tim „RIPPER“ Owens и TANKARD, „5 години Harvester Of Sofia“, „Tribute To Cliff Burton 2012”, честването на 50 годишния юбилей на великия JAMES HETFIELD и 25 годишнината от излизането на един от най-великите албуми – „..AND JUSTICE FOR ALL!“, както и самостоятелни изяви пред пълни клубове, са неизменна част от визитката на групата. Групата придоби известност и с факта, че постига успехите си използвайки оригиналните китари на James Hetfield и Kirk Hammet. Инструменти, които феновете във Варна и Велико Търново също ще могат да видят.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото