Gorilla_cancelledПреди седмица се зарадвахме на новината за нова дата за GORILLA BISCUITS в София, но днес организаторите от 141 обявиха, че събитието отново е отменено, поради независещи от тях причини.

Ето официалния анонс, както и начините, по които ще Ви бъдат възстановени сумите!

„Не, за съжаление това не е шега!
С огромно разочарование сме принудени да споделим новината, че повторно обявения за 4-ти юни концерт на Gorilla Biscuits в София няма да се проведе! Отпадат също и датите в Нови Сад и Атина.
След два неуспешни опита за организиране на това толкова дългоочаквано от нас събитие, 141 като организатор заявява, че се отказва категорично от съвместна работа по планиране на бъдещи събития с участието на Gorilla Biscuits  в България.

Ето официалното съобщение от мениджмънта на групата, относно отмяната на новите дати:

„Поради непредвидени промени в графиците на музикантите, концертите в Атина, София и Нови Сад, няма да се случат. Съжаляваме за причинените неудобства.“

„Due to unforseen scheduling conflicts the shows in Athens, Sofia and Novi Sad can not happen. Four Artists and the band are sorry if any inconveniences occured.“

Екипът на 141 вложи много енергия, време, желание и не на последно място – ресурси в организацията на събитието, но за съжаление за втори път сме изправени пред независещи от нас обстоятелства. Любовта и сантимента ни към Gorilla Biscuits и тяхното наследство няма да се промени, но тук приключват нашите опити за работа с тях.

Благодарим за разбирането и подкрепата! „

Всички, закупили билети ще могат да получат парите си обратно:

За закупилите билети от мрежата на www.bilet.bg :
„Всички клиенти закупили билетите си онлайн (заплащане с карта Visa &Mastercard , Банков трансфе или PayPal ) ще получат сумата си автоматично!

Всички заплатили в брой (Куриер и наложен платеж) – трябва да върнат билетите си или по куриер (за тяхна сметка ) или да посетят офисът ни ,за да им ги отчетем в брой (ЗАДЪЛЖИТЕЛНО УСЛОВИЕ Е ДА ПРЕДОСТАВЯТ И КАСОВИТЕ СИ БЕЛЕЖКИ ЗАЕДНО С БИЛЕТИТЕ )

Всички заплатили в брой ( Каса, Каса на EASYPAY или банкомат ) трябва да се свържат с Билет Бг на help@bilet.bg , за да изплатим сумата в борй в офисът ни или да предоставят следните данни :

-Баркод на билета

– Три имена

– Удобен офис на Еконт

– Телефон

Процедурата ще отнеме поне 10 работни дни!

За закупилите билети от Sofia Hardcore Tattoos – всеки ден от 12:00 до 19:00.