Концертът на DOPELORD се мести в голямата зала на “Mixtape 5“

 Тази неделя, Dopelord & Obsidian Sea Press25 февруари, в столичния клуб “Mixtape 5“, полската стоунър дуум метъл бригада DOPELORD ще направи своя дебют пред българска публика.  Съпорт на поляците са родното класическо дуум трио OBSIDIAN SEA.

 Организаторите Wrong Fest пуснаха следното съобщение:

Концертът на DOPELORD и OBSIDIAN SEA се мести в голямата зала. Нашето желание е всички да можем да имаме визуален контакт с групите и да се чувстваме комфортно. Като допълнител плюс е, че ще ни е по-лесно да си взимаме пиячка от бара. Така че, ѐлате ни в повече и кажете на останалите психопати, които познавате!

 Вратите на клуба ще отворят в 20:00ч. Неделният ритуал ще започне точно в 21:00ч. с OBSIDIAN SEA, а DOPELORD започват точно в 22:00ч.

 Билети в мрежата на www.bilet.bg. Предварителната цена на билетите е 15лв., а в деня на концерта и на място ще са по 20лв..  70% от билетите са изкупени, като има голяма вероятност концертът да се разпродаде напълно.

 DOPELORD са стоунър/дум банда от Полша, чието начало започва още през 2010 в Любин. Дебютният им албум “Magic Rites“ излиза през 2012 г., следван от “Black Arts, Riff Worship & Weed Cult“ през 2014 г. Поляците най-много обичат да правят турнета, да пушат и да репетират. Основното им вдъхновение е от старите филми, музиката на 70-те и вълшебните билки, a току-що изкараха третия си албум – “Children Of The Haze“. Препоръчителен концерт за феновете на SLEEPELECTRIC WIZARDBLACK SABBATH и PENTAGRAM.

 Очакват ни тежки, тлъсти рифове, метъл, стоунър, сайк и много тъмна атмосфера…

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото