Концертът на BON JOVI започва със специални изненади

Специална сцена за приятели предизвиква феновете на рока пред стадион „Васил Левски”

Първите фенове вече са на линия.

До рок концерта на годината остават броени часове! Bon Jovi идват за своя първи концерт у нас по покана на Болкън Ентъртейнмънт. Нека направим заедно от събитието емоционален и исторически момент! И отново да покажем на целия свят, че българската публика е невероятна.

Съпорт групата D2 ще се качи на сцената точно в 19:30, а Bon Jovi излизат в 20:30 часа. Вратите днес отварят точно в 16:00. Указаните на билетите входове за влизане задължително ТРЯБВА да се спазват. Приложена е и схема с входовете на стадиона. Входът за инвалиди е номер 1.

Хората трябва да си предвидят време за влизане в стадиона, за да се ориентират до своя вход и да влязат търпеливо, заедно с още хиляди развълнувани фенове. За да се осигури максимален кофорт при влизане е препоръчително хората да пристигнат на стадиона по-рано.

Закупилите VIP пакет Diamond circle или VIP пакет Front of Stage са единствените с право на по-ранен достъп. Техният режим на влизане предвижда първоначално чекиране на специално брандирана Bon Jovi шатра (разположена вляво от Централния вход на стадиона) с начален час 14:00 часа. Само след идентификация там, всички притежатели на тези пакети ще могат да влязат през специално определен вход, който ще отвори в 15:00.

Всички непълнолетни лица (ненавършили 18 години) ще бъдат допускани срещу билет и с ПЪЛНОЛЕТЕН придружител срещу попълнена декларация. Децата до 10 години влизат безплатно (не трябва да са навършили възрастта към датата на събитието, представя се документ, удостоверяващ това) и с придружител. Придружителят се ангажира да носи цялата отговорност за сигурността и комфорта на непълнолетното лице през цялото време на събитието. В този смисъл, придружителят и непълнолетното лице следва да са в една и съща зона. Съветваме ви да свалите и попълните декларацията предварително (прилагаме я отново), за да си осигурите максимално спокойно и бързо влизане на концерта. За всеки случай, декларации ще има и на място при охраната.

Оставете всички ненужни вещи вкъщи, големи фотоапарати (професионална и полупрофесионалона аудио и видео техника) няма да бъдат допускани – снимайте с телефон или макс сапунерка.

ЗАБРАНЕНИ СА още: внасянето на храна, алкохол и всякакъв вид напитки, наркотици, оръжие, всякакъв вид остри, чупливи и опасни предмети, включително големи знамена (максимално допустимите платна или разпечатки са с размер А4) и чадъри – ако вали, ще се допускат само дъждобрани.

На място ще се продава вода, кока-кола и бира. Традиционно, ще има химически тоалетни.

Ще има и оригинален Bon Jovi мърчандайз, разположен за удобство на феновете в няколко шатри в рамките на стадиона. Феновете могат да се сдобият с част от уникалните фенски артикули, съвсем нови, посветени на европейския лег от актуалното турне на бандата по повод новия им албум What About Now.

С нашата дата започва европейското част на тура, а българските фенове ще станат и първите свидетели на съвсем новия сценичен дизайн.

Билети ще се продават до последно и на място, касите на Eventim са обозначени на приложената схема. Вижте тук наличните към момента опции: http://www.eventim.bg/bg/bileti/bon-jovi-because-we-can-tour-sofia-national-stadium-vasil-levski-288589/event.html

Емоциите около най-очакваното рок събитие на годината – концертът на рок легендите Бон Джоуви, чийто официален спонсор е Kamenitza, започват още преди да зазвучат първите акорди на стадион „Васил Левски” в София тази вечер. Специално за всички фенове на рока и американската група първата бира на България ще построи специална сцена, на която всеки пълнолетен рок ентусиаст ще може да се почувства като истинска звезда и да „забие” някое от любимите си парчета на Бон Джоуви.

Благодарение на Kamenitza всеки може да се почуства като вокала Джон Бон Джоуви или като барабаниста Тико Торес. На сцената са осигурени и музикални инструменти – електрическа китара и барабани, както и няколко микрофона за онези, които държат на груповото изпълнение. Подкрепа в музикалната изява на феновете ще бъдe и професионален китарист, а озвучаване с плейбек на любимите парчета на групата  също ще им дава кураж. Част от публиката ще бъдат не само реални фенове на групата, но и момичетата на Kamenitza, които ще зарадват всеки от изпълнителните с музикални награди.

„Искаме да помогнем на феновете да станат част от рок емоциите в концерта на годината и можем да ги уверим, че Kamenitza ще продължава да ги подкрепя, за да може те да се забавляват истински заедно с приятели и качествена музика”, коментира Даниел Петров, бранд мениджър на марка Kamenitza в „Каменица” АД.

Сцената ще бъде достъпна още от обедните часове в деня на концерта и ще бъде разположена между централния вход на стадиона и входа на метростанция „Васил Левски”, точно до монументите, брандирани като истински капачки Kamenitza. През последните седмици първата бира на България организира и специални активации, чрез които раздаде над 500 билета за рок събитието на годината. Повече информация за марката и видеа с някои от щастливите късметлии – на www.kamenitza.bg, както и на официалната страница на Kamenitza във Facebook.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото