Клуб MUSIC JAM зарежда сериозно програмата си в аванс

music jam logoКлуб MUSIC JAM добавя нови събития в афиша си, без да изневерява на обещаното разнообразие от стилове и жанрове.

„Ще се стараем да обявяваме бъдещите шоута колкото се може по-рано – обявиха от мениджмънта на клуба – защото хората имат нужда да планират в аванс кога, с кого и къде искат да отидат, да чуят, да видят. Вярваме, че всички, които вече са били поне на един концерт при нас, знаят какво могат да очакват като сцена, озвучаване, атмосфера и обслужване. Останалото е… личната магия на всеки артист.“

И така, новите потвърдени артисти и дати, както следва:

18 април, четвъртък

Basska може би най-интересната банда в съседна Румъния, която вече е позната на феновете от Hills of Rock 2017! Веселo и експлозивнo съчетание от Dub, DnB, рок, ска, реге и хип-хоп, което не оставя публиката безучастна дори за минута!

Както и преди, съпорт на гостите ще осигури нашата софийска група Toy Letters, която също съчетава ска, пънк, реге, фънк, хип хоп и балкански ритми. През 2018 г. те пуснаха и дебютен албум. Toy Letters са в състав: Иван Шамандуров a.k.a Джони (вокали), Юри Иванов (барабани), Рафи Ховсепян (китара), Орлин Браняков (бас/вокали), Емил Николов (саксофон), Слав Лазаров (тромпет/вокали)

 

25 април, четвъртък

Седмица по-късно, клубът ще предложи едно рядко интересно шоу, озаглавено „THE GIANTS OF HARD & HEAVY“, в което ще съчетаят сили ветеран-диджеите АРГО МС и легендата ДАНЧО СТЪЛБИЦАТА, плюс изпълнение на живо на популярната банда на Николо Коцев, КИКИМОРА.

Възползвайки се от огромния HD екран на клуба, шоуто ще направи креативна смес от звук и видео с  подборка от най-доброто  в класическия  хард-рок. Диджеите и групата ще се редуват на сцената в няколко серии и обещават любими парчета и доста изненади…

 

11 май, събота

За тази съботна вечер Емо Анчев и неговите Конкурент са подготвили специално, концептуално unplugged шоу, което ще създаде уникална атмосфера с помощта на първокласното озвучаване и осветление на клуба. Не го пропускайте в никакъв случай!

 

30 май, четвъртък

Jeremy? и Кирил Маричков пък ще ни покажат как талантливи музиканти, макар и от съвсем различни поколения могат заедно да създават на сцената нещо ново, интересно и различно. Специалната им колаборация придобива още по-мащабни измерения точно сега, в годината, в която славният ветеран на българския рок празнува 75-ата си годишнина!

 

БИЛЕТИ

Билетите за събитията в MUSIC JAM са в продажба от днес

и могат да бъдат закупени от:

  • мрежата на Ивентим, както и онлайн на www.eventim.bg.
  • офиса на Sofia Music Enterprises и касата на клуба.

За резервации:

тел: +359 899 333 344

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото