JON DETTE на турне заедно с ICED EARTH

Iced Earth са на път да се впуснат в новата част на турнето с Volbeat, която започва в немската столица Берлин и приключва в датската Копенхаген. До края на обиколката Jon Dette (Testament, Slayer) ще седи зад барабаните на мястото на Raphael Saini, който участваше в летните фестивали, записването на новия албум и първата част от турнето.

Ето какво споделят от Iced Earth по въпроса:

Raphael дойде и ни помогна, издърпа ни в много тежък за нас момент. Това лято беше наситено с участия, нов проект и никакво време за поглед встрани от тези неща. Много сме му благодарни за това. Пожелаваме му късмет в по-нататъшните начинания!

Raphael казва:

Когато имах възможността да се присъединя към момчетата и да подкрепя участията и тавата им, не можех да откажа. Бях адски развълнуван макар и да знаех, че е временно. За мен е чест да съм част от историята на бандата, от такъв невероятен албум и се радвам, че работих с толкова даровити музиканти. Пътуването ми продължава; още много има да се случва.

Единадесетият албум на американските легенди, Plagues of Babylon, ще се появи през януари 2014г. Дотогава можем да се радваме на едноименната песен.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото