Joe Lynn Turner ще издава сборен албум с кавъри


 Вокалистът Joe Lynn Turner (RAINBOW, DEEP PURPLE) обяви, че ще издава нов сборен албум с кавъри, изпълнени от него и гост-музиканти. Изданието ще се казва „The Sessions“ и ще излезе официално на 7-ми октомври чрез Deadline Music. Гост-музиканти, които ще се включват, са например Michael Schenker (UFO), Steve Lukather (TOTO), Steve Morse (DEEP PURPLE) и Phil Collen (DEF LEPPARD). Ето ги и пълните подробности около предстоящото сборно издание.

Списък с песни и обложка:joe-lynn-turner-2016-the-sessions

01. Stone Cold (with Vivian Campbell)
02. Lunatic Fringe
03. Let The Music Do The Talking (with Al Pitrelli, Carmine Rojas & Pat Torpey)
04. Mirror Mirror (with Icarus Witch)
05. Hellraiser (with Steve Lukather, Billy Sherwood, Jay Schellen & Paul Taylor)
06. 14 Years
07. Dance The Night Away (with Reb Beach)
08. Back In Black (with Phil Collen)
09. All Shook Up (with Michael Schenker)
10. Babe I’m Gonna Leave You (with Jeff „Skunk“ Baxter, Tony Franklin & Doane Perry)
11. All Day And All Of The Night (with Brad Gillis, Rudy Sarzo & Simon Wright)
12. Bloody Well Right (with Dave Kerzner)
13. The Seeker (with Leslie West)
14. Jungle Love (with Steve Morse)
15. Two Minutes To Midnight (with Richie Kotzen)
16. Fat Bottomed Girls (with Reb Beach)
17. Riders On The Storm (with Tony Kaye & Steve Cropper)

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото