Jason Newsted за новия материал на METALLICA: „Горд съм с тях!“

jason-newsted-metallica-rejoin-696x464

Бившият басист на METALLICA потвърди, че последните седмици е имал контакт с Lars Urlich, докато групата напредва с работата по издаването на новия си албум. На 29 август Jason Newsted коментира за възможното му повторно обединение с METALLICA.

Имам обаждане от Lars в предстоящия четвъртък. В последните седмици доста съм разговарял с него. Със записването на новия им албум има много неща, случващи се в основата на цялото нещо, или както искате да го наречете, така че винаги сме във връзка. Сега двамата имаме възможността да се чуем, което е супер и се надявам скоро да можем и да се видим. Но те със сигурност ще имат още

малко работа върху записа. Много съм развълнуван за тях, човек. Горд съм с тях.

Jason потвърди, че разговорът им е бил свързан с бизнес, взривявайки интернет с възможност за тяхното събиране, която той не отрече. Басистът е бил с групата през повечето време на комерсиален успех, в което са продали около 100 милиона албуми.

Newsted с коментар за новия сингъл на METALLICA“Hardwired”:

Не мога да повярвам колко лудо е това. Чух го няколко пъти. Някой го пусна за мен в колата и като се прибрах го послушах малко. Хареса ми характера му. Харесаха ми и зъбите, човече. Велико е.

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото