Известни са първите участници на We Are Going To Мъглиж 2018

wearegoingtoмъглиш2018

И тази година фестивалът, който се провежда на открито в планината над Мъглиж, ще събере рок феновете в края на лятото.

Фестивалът подкрепя и популяризира българската авторска музика.
Не само от сцената, но и в паузите между групите се слуша само български рок (предимно на групи, участвали на фестивала).

Вече са известни първите 3 банди от програмата. Това са KHANЪ, K.O.R.A. и JENNY JO.

За KHANЪ това е второ участие в Мъглиж след запомнящото им се представяне през 2016 г. От тогава групата има нов вокал и множество участия в клубове и големи концерти, между които и честта да бъде съпорт на ARKONA. В момента KHANЪ работят по нов материал, части от който се очаква да представят и в Мъглиж.

K.O.R.A. е софийска метълкор банда с 10 годишна история, за която 2018 е много богата на събития. Нов албум, турне в България и участие на фестивал в Румъния.

Другият известен към момента участник е станалата популярна от предаването “България търси талант” JENNY JO. В Мъглиж, където по традиция се дава шанс и на млади рок банди, JENNY JO ще има възможността да представи своята авторска музика.

Очаква се до месец да бъде известна пълната програма.

Следете информацията на официалните медии и фейсбук събитието на фестивала.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото