Reprise Records ще издадат албум с най-добрите хитове на My Chemical Romance, бандата, свиреща в стила модерен рок и с платинени продажби, озаглавен “My Death Never Stop You” на 25-ти март, една година след като групата обяви на 23-ти март 2013-та година, че приключват.

“Заглавието е подходящо, защото колкото и тъжно да ни беше да си кажем сбогом с бандата, ние гледаме на тази колекция като честване на нашите най-добри песни и искаме спомена за тях да продължава да доставя такова удоволствие на всички вас, каквото и на нас.” казаха членовете на групата Gerard Way, Mikey Way, Frank Iero и Ray Toro в изявление. “Надяваме се, че феновете ще предприемат това пътуване в миналото на My Chemical Romance с нас и ще се насладят малко на вкуса на това, което можеше да бъде.”

Колекцията обхваща декада от кариерата на тази забележителна банда, чийто звук от готик и театрален пънк-поп им е спечелил легиони от отдадени фенове. Тя включва техните най-обичани песни, заедно с алтернативните рок хитове “I’m Not Okay (I Promise)”, “Helena” и “The Ghost Of You” от платинения албум от 2004-та година “Three Cheers For Sweet Revenge”; “Welcome To The Black Parade”, “Famous Last Words” и “Teenagers” от платинения запис от 2006-та година “The Black Parade” и “Na Na Na (Na Na Na Na Na Na Na Na Na)” и “Sing” от албума от 2010-та “Danger Days: The True Lives of the Fabulous Killjoys”, плюс много други. Пълен траклист може да погледнете по-долу.

Записът включва също така и неиздавана досега песен, “Fake Your Death”, една от последните песни, върху която бандата е работила в студио заедно, три песни от “Attic Demos”, както и двучасово DVD с никога досега непоказвани кадри от официални клипове на My Chemical Romance.

“May Death Never Stop You” ще бъде издаден като стандартен дигитален албум (само аудио) и като дигитален делукс албум (с аудио и DVD съдържание). Ще има и стандартно CD (без DVD) , като делукс изданието ще включва DVD. Колекцията ще може да бъде закупена и като двоен винил, заедно с DVD и в DTC пакет, който съдържа и тениска “Thank You For The Venom”. Предварителните поръчки на албума започват от днес, 21-ви януари, на www.mychemicalromance.com.

Колекцията “May Death Never Stop You” на My Chemical Romance ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Траклистът на “May Death Never Stop You” е както следва:

CD:
1. Fake Your Death
2. Honey, This Mirror Isn’t Big Enough For The Two Of Us
3. Vampires Will Never Hurt You
4. Helena
5. You Know What They Do To Guys Like Us In Prison
6. I’m Not Okay (I Promise)
7. The Ghost Of You
8. Welcome To The Black Parade
9. Cancer
10. Mama
11. Teenagers
12. Famous Last Words
13. Na Na Na (Na Na Na Na Na Na Na Na Na)
14. SING
15. Planetary (GO!)
16. The Kids From Yesterday
17. Skylines And Turnstiles (Demo)
18. Knives/Sorrow (Demo)
19. Cubicles (Demo)

DVD:
20. I’m Not OK (I Promise) Version 1
21. I’m Not OK (I Promise) Version 2
22. Helena
23. The Ghost Of You
24. Welcome To The Black Parade
25. Famous Last Words
26. I Don’t Love You
27. Teenagers
28, Blood (previously unreleased)
29. Na Na Na (Na Na Na Na Na Na Na Na Na) and Art Is A Weapon (трейлър)
(включва предишно неиздавано Na Na Na интро)
30. SING
31. Planetary (GO!)