Insane: Не са важни парите, а любовта към музиката


В откровено интервю за Music Space TV музикантите от унгарската метъл банда Insane споделиха трудностите, с които се сблъскват в своята професионална кариера и разкриха какво ги мотивира да продължават да правят музика.

„Не всичко е пари, но когато се опитваш да бъдеш все по-голям професионалист в музиката, тогава трябва да даваш все повече пари. Колкото повече растеш, толкова повече разходите ти се увеличават. Въпреки това ние наистина обичаме да обичаме да свирим и ще продължаваме да го правим, дори и ако трябва да си плащаме за това. Нашата музика идва от сърцето“, открито заявяват Insane.

Те допълниха, че в Унгария е още по-трудно да се занимаваш с рок и метъл музика, защото този стил не е от най-популярните там и често попада в сянката на местния фолклор, определян от Insane като „сватбарска музика“.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото