Утре ще се състои първото гостуване на Ирландците GOD IS AN ASTRONAUT в България.

Началото на събитието ще бъде дадено в 19:00 часа, когато вратите ще бъдат отворени за феновете. Тридесет минути след това на сцена ще излязат родните MENTAL ARCHITECTS, които ще имат за задача да подготвят феновете за едно незабравимо аудио-визуално изживяване. MENTAL ARCHITECTS ще представят на сцена парчета от предстоящия си дебютен албум „Celebrations“, като за целта ще разполагат с около 45 минути. Веднага след тях на сцената ще стъпят и звездите на вечерта – GOD IS AN ASTRONAUT, които ще ни пренесат феновете си в една друга реалност, състояща се от космически прах и огромни междузвездни разстояния.

График на концерта:

19:00 – Отваряне на вратите
19:30-20:15 – MENTAL ARCHITECTS
след 20:30 – GOD IS AN ASTRONAUT

Информация за непълнолетните:
Всички лица под 18 навършени години, ще трябва да бъдат съпровождани от пълнолетен придружител. За целта охраната на клуба е подготвила декларации за придружаващите ги пълнолетни, които ще могат да бъдат попълнени на входа. Всички без изключение трябва да притежават документ за самоличност (лична карта), както и билет за концерта.

Фотоапарати и камери:
По настояване на мениджмънта на групата, фотоапарати (професионални, непрофесионални, „сапунерки“ и др.) и камери няма да бъде допускано (не важи за мобилни телефони). Клубът не разполага със специално отделение за съхранение на подобни устройства, затова умоляваме феновете да не ги носят със себе си. Изключение правят единствено акредитираните представители на медиите, отразяващи събитието.

Концертът ще се състои в клуб *MIXTAPE 5* (бул. България 1 – подлез „Галерия“)
Билети на цена от 22 лв все още могат да бъдат закупени до 10 Март включително, чрез системата на Eventim и партньорите им в цялата страна.В деня на концерта билетите ще са на цена 25лв., Eventim-каса ще бъде отворена, от 17 часа и в преддверието на клуба.