И днес с ФОТОАПАРАТИ на концерта на KULTUR SHOCK

След земетръсен концерт в Букурещ разлюлял румънската публика снощи, KULTUR SHOCK вече пътуват към София, където тази вечер ще разпалят страстите и на родните бохеми в Парти център ‘4 КМ’.

След като още по време на първите 2 концерта от серията 5 години радио Тангра Мега РокD.R.I. на 15 март и КОНТРОЛ и Mark Foggo’s Skasters на 24-ти бе разрешено на феновете да влизат с фотоапарати – сега ще продължим тази чудесна традиция.

Снимайте, колкото си искате и трупайте фото спомени от горещото шоу на сиатълската джипси пънк шайка, а преди това и на колоритните мръсници от ЧЕРНО ФЕРЕДЖЕ.

Както ви съобщихме вчера – KULTUR SHOCK ще запишат своя концерт.

Вратите на ‘4 КМ’ се отварят в 19:00, а концертът започва в 20:00 с подгряващите Черно Фередже. Билети (ако останат) ще се продават на входа на клуба с цена 35 лв. В момента все още се намират на същата (цена 35 лв) в www.Ticketstream.bg и www.Eventim.bg.

Концертът е по случай 5 години радио Тангра Мега Рок.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото