HYPNOTIK INK скоро с ново лирик видео

Пловдивчаните от Hypnotik Ink ще представят новото си лирик видео на 19.03. Видеото ще е към песента „Destination Endless“, а само ден след премиерата ще имате възможност да чуете песента на живо. Събитието ще е с благотворителна цел под наслов „В капана на доброто“ и ще се проведе в клуб Copa Kapana.

Комплекс за социални услуги „Олга Скобелева“ е една от институциите, които се грижат за голяма част от „нежеланите“ деца на Пловдив. Освен дом за тези, лишени от родителски грижи, той е още и дневен център за деца с увреждания, център за рехабилитация и социална интеграция и кризисен център. В него живеят деца от 3 до 18 годишна възраст, като на всяко е осигурено необходимата защита, грижа и лично пространство, а скоро 15 от тях ще се преместят в нова сграда към същия дом. Това, с което по-трудно се снабдяват малчуганите са дрехи, книги и играчки и това ще се опитат да им осигурят с ваша помощ, а паричните средства ще отидат за закупуване на най-необходимото за новата им къща.
Освен новия сингъл Hypnotik Ink ще изпълнят една от авторските си песни в българска версия. На сцената ще се качат още ЛопАтАркА и TDK.

Вход 4 лв. 
11062365_834598283244686_8839529459337217816_n
  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото