HEAD CRUSHER – Megadeth Party

Aнонс от Head Crusher (Megadeth Bulgarian Fan Club) и клуб Live & Loud:

Страхотни новини, droogs! Както знаете, Megadeth се завръщат в България с емблематичното си турне Crush the World Tour 2024 и този път Fest Team Bulgaria организират траш титанът да дойде и в София на 15.06!

Head Crusher (Megadeth Bulgarian Fan Club) Ви кани на предконцертно парти и официално откриване на фен клуба за България на 8.06 в клуб Live & Loud в София от 21:00 ч. Голямата изненада е, че ще проведем томбола с награди – 2 единични покани за концерта на Megadeth в София, осигурени от организатора на събитието Fest Team Bulgaria, така че елате и се присъединете към нас в клуб Live & Loud – нашият домакин за тази вечер. По време на партито ще можете да се насладите на специално подбран плейлист от песни и видео материали на Megadeth. В случай, че не успеете да присъствате, искаме да ви напомним за страхотната възможност да се присъедините към Megadeth Digital – едно пътуване до сърцето на  Megadeth. Като притежател, получавaте различни бенефити и предимства –  пропускане на опашката,  томбола за вход безплатни билети, безплатен VIP на принципа „първи дошъл, първи обслужен“ (Q&A преди шоуто, плюс Меgadeth стоки, които могат да варират в зависимост от местоположението), ексклузивен мърч, колекционерски артикули и др.

Ще се видим в клуб Live & Loud, droogs!

Начало 21:00 ч. Вход свободен!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото