HAVEN SHALL BURN, SATYRICON и още пет банди към афиша на METALDAYS

Те са чиста енергия на сцената, с перфектен саунд, а когато става въпрос за социалните и екологични  теми в текстовете им са непоколебими. Няма съмнения тук – Heaven Shall Burn ще взривят с Endzeit в Tolmin.
Дуото от Satiyricon ще се чувства удобно сред природата. Творчеството и сценичното им присъствие са едно завършено цяло. Техният диаболичен опит пристига на METALDAYS. За някои Еndzeit  не е достатъчен, и ние сме повикали полярна нощ над Tomlin, където ще можете да поканите себе си в прегръдка от меланхолия с Ghost Brigade. Искате забежка, няма проблем!
С „дамската“ банда Gold ние наистина донасяме златната ера на музиката при нас, направо от Холандия.
Downfall Of Gaia обиколиха целият свят, веме е да се завърнат в Словения. Ако харесвта атмосферична музика, прогресив, но все пак тежка, определено трябва да ги пробвате на Metaldays. Изразявайки чувства и опит с музиката си темите на текстовете на Scarab са предимно за духовността, теории и философия за начина по, който възприемат света около себе си и, как да оцелеят и да се справят с хаотичната човешка природа. По същото време когато Pirexia ще пробиват мозъка ви. Няма спасение!

Потвърдили за Metaldays са: Megadeth, Opeth, Sabaton, Heaven Shall Burn,
Satyricon, My Dying Bride, Amorphis, Tiamat, Moonsorrow, Saltatio Mortis, Obituary,
Borknagar, Grave, Immolation, Vader, Prong, In Solitude, Inquisition, Aborted, Ghost
Brigade, Asphyx, Artillery, Benighted, Turning Golem, Cripper, Soen, Vanderbuyst,
Nocturnal Depression, Gold, Downfall Of Gaia, Scarab, Pyrexia и се очакват още.

Heaven Shall Burn
Плачете черни сълзи на радост! Нашият следващ хедлайнер е Heaven Shall Burn. Невероятно представяне, което ще донесе разнообразие и смарзяваща кръвта суровост на Metaldays. Несравнимият глас на певеца Marcus Bischoff ще звучи в главата ти дълго след края на концерта.

Satyricon
Дами и господа, норвежките Black metal превъзходителства Satyricon пристигат в Tomlin. Повече от две десетилетия Сатир и Фрост водят това непокорно дете от втората вълна на Black метала към институция, която разрушава жанровите стереотипи и открива нови измерения на екстермния метъл.

Ghost Brigade
Оставете страха от неизвестното настрана и позволете на мрака и страстната атмосфера на Ghost Brigade да влязат. Да се определи музикалният жанр на тези фини е безсмислено, по-добре се потопете в прегръдката на меланхолията.

Gold
Те са хеви-рок група, живееща в настоящето, но вдъхновена от златната ера на музикалната история. Любовта към музиката ще ви помогне да разберете творчеството на Gold и без съмнение Milena Eva ще ви очарова с доминантния си нежен глас.

Downfall of Gaia
Тъмно, зловещо,но все още не напълно безнадеждно. Downfall of Gaia развиват своя звук в продължение на няколко години. Заимстват елементи от Doom, Black Metal, Sludge и даже Hardcore.

Scarab
Египетската Death metal банда избира името си внимателно. Базирано на древната митология то е било знак на прераждане. В този смисъл, Scarab описва способността на групата да преосмисля нещата, да оцелява и да се издига над трудностите по пътя си.

Pyrexia
Две дестилетия тирания и четири брутални атаки, опустошителни за всички, които не коленичат след Death метала на Pyrexia. Той се разпространява от Ню Йорк до Tomlin. По времето, когато Pyrexia ще пробиват мозъка ви, по улиците на Tomlin ще пътуват танкове. Там няма да има място за бягство!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото