Хардкор и акустика – мислима комбинация за концерт

FOR THE KIDS BOOKING Bulgaria ( www.ftkbooking.net ) обявяват четвъртото си шоу:

Този път решихме да разчупим клишираната обстановка на хардкор концертите и поканихме акустични изпълнители, които ще посвирят и попеят рамо до рамо с две мелодични хардкор банди, една от които идва от Гърция. Шоуто ще се състои в утвърдения вече клуб The Box на 17-ти май, началото е 19:00, а входът ще струва 7 лв.

Повече информация:

This Time The Keys Are Broken (мелодичен хардкор, Гърция)
www.facebook.com/thistimethekeysarebroken
Млада и обещаваща мелодична хардкор банда, която наскоро издаде първото си ЕР – What About Tomorrow. Звученето на бандата от т.нар. „нова вълна“ хардкор е обещаващо, а много приятно допълнение е мелодичното звучене с умело и умерено подбрани брейкдауни. Влияние от банди като Modern Life Is War и Comeback Kid е неуспоримо.

Expectations (мелодичен хардкор, България)
www.facebook.com/onlywhenshared
Бандата свири мрачен мелодичен хардкор с пост влияния и в момента подготвя дебютното си издание, която ще види бял свят след предстоящото Балканско турне. 17-ти е последната спирка от това турне, така че се подсигури и бъди там.

Bestmen (акустична колаборация с Expectations)
www.facebook.com/bestmenacoustic
Дуото е с тенденция да се превърне в проект без граници. Водещата линия е акустика в духа на City and Colour, но експериментирането и залитането към ambient и др. стилове е очеизвадно. Ако можеш да свириш на хармоника или др. дребен инструмент си добре дошъл да се включиш в изпълнението на 17-ти.

xMissuesx (акустика)
Акустичният проект на вокалиста на Резервен план ни е подготвил нов поглед върху част от репертуара на мелодичната пловдивска банда, както и авторски парчета, които скоро ще бъдат записани и издадени като дебют.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото