Гвардията на BON JOVI да се готви – идва рожденият ден на JON!

Ден преди националния ни празник, българския рок фен празнува още една важна дата  – рождения ден на Jon Bon Jovi! Ето защо фен клубът на бандата в българия реши да се присъедини към „Официалното парти” по случай 51-вата годишнина на фронтмена по изключително нестандартен начин!

На 2-ри март, точно в 20:45, когато е роден Джон, всеки фен на групата ще поздрави съседите си със своята най-любима песен на Bon Jovi! Желанието на феновете е във всеки град, във всеки квартал и от всеки блок да прозвучи някоя от емблематичните песни на групата – Blaze Of Glory, It’s My Life или Because We Can. Така те ще отдадат заслуженото на любимия фронтмен и ще се позабавляват с музиката на легендарната банда. За да бъде празникът такъв и за съседите обаче, поздравът ще бъде само с една песен.

Партитата също продължават. Вече се проведоха три кръга от Bon Jovi караоке турнира в София и Бургас. Репетициите за концерта на бандата на 14-ти май обаче продължават! Следва шумно празненство по случай рождения ден на Jon Bon Jovi в клуб Полинеро в Пловдив на 23-ти март, съпътствано и от караоке. Последният кръг ще е на 26-ти март в клуб RockIt в София, както и „гранде финале” на 26-ти април, когато един от всички участници ще отнесе билет за Диамантения кръг!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото