Група ЗОНА се включва в концерта на PERO DEFFORMERO

Софийската група ЗОНА се включва в концерта на PERO DEFFORMERO. Бандата ще подгрява турбо-фолк метъл шайката от Нови Сад. Концертът ще се състои на 01.10.2011г. в столичния клуб R.B.F.  Другата група, която ще вземе участие е 5-о ЧУВСТВО. Билетите са с цена 22лв. И се продават в системата на EVENTIM.

Група ЗОНА е основана през 2003 г. в София от Христо Марков – вокал/китара и Александър Кръстев – бас китара. По време на звукозаписна сесия в студио, към тях се присъединява и Бисер Веселинов – барабани. Групата свири по клубове в София и в страната. Участва на редица фестивали като: Рок в Рила, Rock Only, Мтел фест, On! Fest и др.
През 2008 г. ЗОНА участват в телевизионния конкурс „Бъди звезда“, излъчван на живо по БНТ. А през зимата на 2009 г. достигат полуфинала на българската „Евровизия“. Песента им „Заключен дом“ (2010 г.) стои на първо място в класацията на радио “Хоризонт“ – „Ескалатор“ цели 9 седмици.

Повече информация за събитието: http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=203364539706892

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото